dimecres 17 de desembre del 2014

El camp del Canet Futbol Club tancat per un partit.

El camp del Canet Futbol Club tancat per un partit.

Un partit amb el camp clausurat aquesta es la sanció que ha de complir el Canet futbol club, arran dels incidents que es van produir en el partit que van jugar, fa dues jornades, en el camp municipal els canetencs contra el Vilassar de Dalt;quan al final del partit un aficionat canetenc va intentar agredir l' àrbitre tal com va explicar als sercveis informatius de Ràdio Canet, el President del Canet, F.C. Carles Sales.

La sanció és mínima ja que aquest és el primer incident d' aquestes característiques que es registra al camp del Canet, ja que el reglament recull que la sanció podia haver estat d' un màxim de quatre partits

A banda el jugador canetenc Jordi Jiménez també ha estat sancionat amb vuit partits, per discutir i proferir insults al col·legiat, en el mateix incident.

La federació ha tingut en compte les al.legacions presentades pel club canetenc, en el sentit que és la primera vegada que passa un incident d'aquestes característiques, en aquestes darreres temporades, així com que tant membres de la junta directiva com de l'staff tècnic i jugadors van acudir a protegir a l'àrbitre, en el moment de l'incident.

El Canet complirà el partit de sanció aquest  dissabte a les quatre de la tarda al camp del Calella,jugant com a local, on s' enfrontarà a Salesians de Mataró.

temes: esports
Programació d'avui