divendres 07 de juliol del 2017

Dani Aranda correrà durant 30 hores descalç per "Las ilusiones de Raúl"

Dani Aranda correrà durant 30 hores descalç per "Las ilusiones de Raúl"

Foto: Cartell de l'acte solidari

30 hores corrent descalç en una cinta per “Las il·lusiones de Raúl”, aquest és el nou repte que vol assolir el canetenc, Dani Aranda, per donar suport al Raül, un nen de 7 anys que pateix Síndrome de Dravet, una malaltia considerada rara, similar a l’epilèpsia infantil, que afecta a l’estat espanyol, vora uns 400 nens i per la que aquests moments no existeix cura.

Dani Aranda fa 5 anys que s’ha implicat amb la família d’en Raül per tal de donar-los suport en la seva lluita contra una malaltia quasi desconeguda, que per ara no té cura. Aranda fins ara ha assolit diferents reptes esportius i s’està preparant per fer el Rècord Guinnes de 48 hores corrent descalç en una cinta, per això, ha decidit mostrar un entrenament de 30 hores aquest cap de setmana. La idea és veure com el seu cos reacciona i aguanta aquest esforç. Aranda recorda que l’objectiu no és tant aconseguir diners, sinó donar suport moral a la família, per això anima a tothom que el vingui a veure i l’animi perquè l’estat mental també és molt important per resistir aquest entrenament.

Dani Aranda va conèixer el cas d’en Raúl quan tenia 2 anys i ara ja en té 7. Explica que la Síndrome de Dravet és una malaltia degenerativa que no té cura en aquests moments, per això, la investigació és clau. Aquesta malaltia afecta el creixement i el desenvolupament dels nens que la pateixen i el més greu són els atacs epilèptics. Dels diferents graus de la síndrome, en Raül pateix el més agressiu.

Dani Aranda començarà el seu entrenament demà dissabte a les 12 del migdia i la previsió és que acabi l’endemà diumenge a les 6 de la tarda, un total de 30 hores sense descans. Estarà ubicat al carrer Ample, davant l’ajuntament. Es farà un berenar gratuït amb animació infantil, taller de maquillatge i globus flexibles, música, animació i una actuació del grup Fanatix Urban Dance.    

 

temes: societat
Programació d'avui