dilluns 06 de març del 2017

Comencen les obres d'enllumenat del camí del Passeig Marítim de la Platja del Cavaió

Comencen les obres d'enllumenat del camí del Passeig Marítim de la Platja del Cavaió

Ja han començat les obres d'enllumenat del camí del Passeig Marítim de la Platja del Cavaió fins a Arenys de Mar, un dels projectes més esperats dels pressupostos participatius 2016. La negociació amb les diferents administracions que hi intervenen és el que ha fet endarrerir aquesta actuació, afirma el regidor d'Urbanisme, qui confia que l'obra estigui enllestida pels volts de Setmana Santa.

Ja s'han començat a fer els treballs que permetran millorar el tram del Passeig Marítim cap a Arenys de Mar amb la insta·lació d'enllumenat i amb la consolidació del passeig de vianants. Unes obres que s'han anat endarrerint més del compte, reconeix el regidor de l'àrea d'Urbanisme, Lluís Llovet, degut a la negociació que s'ha hagut de fer amb diferents administracions públiques: Costes de Madrid, Costes de la Generalitat, Adif i l'ACA. Llovet ha afirmat que ha calgut fer «mans i mànigues» per poder-ho tirar endavant. Recordem que aquesta va ser una de les propostes més votades en els pressupostos participatius de l'any passat. L'ideal hagués estat fer aquesta actuació precisament al 2016, però no ha pogut ser, de tota manera, Llovet ha assenyalat que la licitació es va fer abans d'acabar l'any i l'únic que s'ha fet ha estat endarrerir l'inici d'obres.

El regidor ha volgut recordar que l'actuació que s'hi farà servirà per «dignificar» aquest tram de Passeig Marítim. De fet, s'instal·laran llums per il·luminar aquest traçat de Passeig, però a la vegada, també s'instal·laran tanques per diferenciar la zona de vianants del carril de bicicletes i també s'hi col·locaran bancs. La idea és tenir les obres enllestides pels volts de Setmana Santa. Recordem que aquesta actuació té un cost de 95.000 euros i que ha estat adjudicada a l'empresa Hidráulica y Obras SA.

temes: urbanisme
Programació d'avui