divendres 10 de febrer del 2017

Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Canet de Mar

Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Canet de Mar

Foto: canetdemar.cat

Aquest cap de setmana comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Canet de Mar. Com cada any, quan s'apropen les dates per fer la preinscripció escolar, tots els centres educatius fan xerrades i jornades de portes obertes tot explicant el seu projecte educatiu.

Durant les properes setmanes tots els centres educatius aniran fent jornades de portes obertes perquè les famílies interessades i els futurs alumnes puguin veure les instal·lacions dels diferents col·legis i instituts per tal de conèixer de primera mà els projectes educatius i el funcionament acadèmic de cadascun d'ells. El regidor d'Educació, Lluís Llovet, ha explicat que programen les jornades de manera consecutiva, evitant que se solapin, per tal que tothom que ho vulgui pugui visitar totes les escoles. Aquest diumenge es fa jornada de portes obertes al col·legi Misericòrdia, el 18 de febrer serà el torn del FEDAC- Santa Rosa de Lima, l'endemà serà el Col·legi Yglesias i el 5 de març li tocarà a l'Escola Turó del Drac.

D'altra banda, el regidor d'Educació ha comentat que en principi des del Departament d'Ensenyament la previsió és que a Canet de Mar hi hagi 5 línies d'ESO i això és difícil que canviï ja que va en funció de la població que hi viu. Ha recordat que l'any passat a la Secció d'Institut Sunsi Móra es van superar les previsions de matriculació i ja en aquell moment van sol·licitar poder disposar d'una línia més. Una línia que no es va obtenir i que va fer que una quinzena de preinscrits quedessin fora del centre. Reconeix que no eren famílies de Canet, però havien triat el projecte del Sunsi Mora i això, per Llovet és un greuge comparatiu per les famíilies que opten per l'educació pública enfront dels que trien la concertada.

Recordem que a preinscripció escolar es farà del 23 de març al 4 d'abril.

 

temes: educació
Programació d'avui