dijous 10 de novembre del 2016

Comencen a instal·lar-se els llums de Nadal a Canet de Mar

Comencen a instal·lar-se els llums de Nadal a Canet de Mar

Foto: elpuntavui.cat

Enguany hi haurà més plafons lluminosos i alguns s'ubicaran en zones on fins ara no n'hi havia, com per exemple, el carrer Vall, davant de l'estació de Renfe o les rondes Sant Jordi i Sant Elm. La principal novetat serà la instal·lació d'un arbre lluminós a la Plaça Onze de Setembre.

L'empresa Iluminaciones Ximénez, la mateixa de l'any passat ja que es va fer una concessió per dos anys, ha començat a fer la instal·lació d'aquests llums que ja es poden veure en alguns indrets del poble, però encara no han acabat les feines. La regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, en decalracions als serveis informatius de Ràdio Canet, es mostra satisfeta perquè aquest any no van amb el temps just. De fet, tal com assenyala, la regidora al mes de juny ja van triar els llums que volien per enguany.

Tenir un contracte bianual i treballar amb planificació els permet aconseguir millors preus i millores pel que fa el servei. Això es tradueix en 8 plafons més per aquest Nadal i en la principal novetat que serà un arbre lluminós que s'instal·larà a la Plaça Onze de Setembre. L'empresa responsable també s'encarregarà de penjar els llums que pertanyen als botiguers de la Riera Buscarons i l'ajuntament n'assumirà el cost de subministrament elèctric. Tal com comenta Tenas hi ha llums que van penjats de paret a paret i d'altres són de fanal, depenent de cada cas. La instal·lació es fa per les nits per evitar, sobretot, problemes de trànsit.

L'encesa dels llums de Nadal es farà, com és tradicional, coincidint amb el pont de la Puríssima i s'apagaran un cop passat Reis. El seu cost és de 14.000 euros, practicament la mateixa xifra  que els anys anteriors.

Programació d'avui