dilluns 12 de juny del 2017

Coincidint amb les obres de l'Odèon, la casa Museu acollirà una mostra dedicada a Rafel Masó

Coincidint amb les obres de l'Odèon, la casa Museu acollirà una mostra dedicada a Rafel Masó

Foto: gironain.cat

La Casa Museu acollirà una exposició dedicada a l’arquitecte Rafel Masó, serà en motiu de la finalització de les obres de recuperació de l'estructura de l'edifici Odèon. Es tracta d'una mostra cedida per la Fundació Rafel Masó de Girona que porta per títol “De l’amor és lo jardí: Masó i els teixits”.

El director de la Casa Museu, Vadó Munrabà, explica que coincidint amb la previsió que al mes de novembre acabin les obres de l’Odèon han cregut convenient fer una exposició relacionada amb aquest arquitecte. No es tracta en aquest cas d’una mostra pròpiament d’arquitectura, sinó d’una exposició que vol centrar la mirada en altres vessants d’aquest arquitecte que no hem de considerar modernista, sinó noucentista. 

 Aquesta exposició explora per primera vegada de forma específica l’obra de Masó en l’àmbit tèxtil, i ho fa des d’una doble vessant: la privada i la pública. D’una banda, podem descobrir els brodats i altres labors que Masó va dissenyar per a la seva família i per a la intimitat de la llar, on va demostrar que la seva obra no s’acabava en la concepció i el disseny dels edificis, sinó que arribava a tots els racons de la casa. De l’altra, l’exposició també presenta Masó com a artista al servei de la seva ciutat i del seu país, amb el disseny senyeres i banderes per a tot tipus d’organitzacions civils i religioses. La previsió és que l’exposició s’inauguri pels volts del 21 d’octubre.

 

temes: cultura
Programació d'avui