dilluns 27 de febrer del 2017

Canet viu un dels Carnavals més multitudinaris dels darrers anys amb 19 comparses a la rua

Canet viu un dels Carnavals més multitudinaris dels darrers anys amb 19 comparses a la rua

Foto: Rua de Carnaval'17 // Facebook Ajuntament Canet de Mar

Balanç positiu dels actes de Carnaval que s'han realitzat durant aquest cap de setmana. Només la pluja que va caure el divendres va fer la guitza als actes preparats i de fet la rua infantil es va suspendre i es realitzarà demà dimarts mentre que l'Arribo es va traslladar a l'Envelat de Vil·la Flora. La rua de dissabte va ser la més multitudinària dels últims anys i és que hi van participar un total de 19 comparses.

La regidora de Festes, Assumpta Revoltós, s'ha mostrat satisfeta de la resposta ciutadana davant dels actes de Carnaval programats i és que tots els dies l'Envelat s'ha anat omplint d'assistents. La Nit Grassa del Dijous Llarder va tenir bona resposta com l'Arribo celebrat a l'envelat de Vil·la Flora i que va reunir unes 150 persones. De fet, es van repartir els 80 litres de sopa de recapte entre tots els assistents. L'Arribo, com sempre, en clau d'ironia i d'humor va servir per passar revista a l'actualitat local incorporant com a temàtica els balls de Bollywood i les seves cançons plenes de sarcasme i sentit de l'humor.

De cara dissabte la rua de Carnaval va fer desfilar pel poble un total de 19 comparses tots vestits amb les seves corresponents difresses i realitzant els seus balls. Tot un espectacle carnavalesc que va omplir de color la riera. Pel que fa els premis, el primer va recaure en la comparsa «Quina guassa» que anaven disfressats de cavallets de mar, els segon premi va ser per la compararsa «25 secrets» que anaven de cabaret, a més també es van endur el premi a la Millor Carrossa Local, una categoria nova d'aquest Carnaval. El tercer premi va recaure en els «Títols 2017» que anaven disfressats de fantasia amb flors i papallones de colors. La Millor Comparsa i Carrossa No Local va ser per "La Tribala" de Pineda que anaven de camaleons i finalment es donar un Premi Especial per la trejectòria i implicació de tots els anys a la comparsa de Terra i Cel.

La festa posterior a l'envelat, que va comptar amb el grup Va de Rumba i el Dj Litus, va reunir més de 500 persones. Diumenge l'envelat es va tornar a omplir de nens i nenes durant el ball de Carnaval Infantil. De cara l'any que ve estudien mirar de fer-lo una mica més tard ja que a les 6 de la tarda d'un diumenge costa que la gent s'hi apropi, segons ha dit la regidora.

temes: cultura
Programació d'avui