divendres 02 de juny del 2017

Canet vibra un any més amb el "Repercussió per l'Odèon"

Canet vibra un any més amb el "Repercussió per l'Odèon"

Foto: Cartell del Repercussió per l'Odèon 2017

Arriba la 15a edició del Festival Repercussió per lOdèon que organitza lACPO avui i demà amb un programa ple dactes diversos.  Quinze anys de Festival, però disset anys reivindicant un espai cultural públic al centre del poble, organitzant variats espectacles.  El tret de sortida del Festival és avui i demà és quan hi ha el gruix d’actes. Una de les novetats és que s’ha volgut recuperar el concurs de percussió “Timbals Agogo”.

Els primers sons del Repercussió han començat aquest matí amb la participació de les escoles i és que tots els centres educatius s’hi impliquen i gairebé 500 alumnes participen en els tallers de percussió que es fan durant tot el dia al Centru, tal com ha comentat el president de l’ACPO, Miquel Angel Lorencio. Ja per la nit, el Festival adopta un to més adult i a partir de les 10 de la nit a la Plaça Colomer s’ha preparat la Projecció de la pel•lícula Samsara dirigida per Ron Fricke i Mark Magidsonn acompanyada d'una elaborada simfonia sonora creada pel canetenc Pau Pomés i interpretada en directe per Jordi Planet a la bateriac Eloi Canes, a la percussió i Pau Pomés, al piano.

Pel que fa demà a partir de les 12 del migdia hi haurà "Contes i cançons d’Àfrica" amb la companyia Espiadimonis a la Biblioteca. A les 6 de la tarda a la Plaça de la Llenya es farà l’espectacle infantil “Only Brother” a càrrec de Rafa Gálvez de la companyia Panettone Brothers. Una hora més tard tindrà lloc la Cercavila dels Tabalers de Canet i de Soroll.Som. Una cercavila que arribarà fins a la Plaça 11 de Setembre i allà és on es farà a partir de 2/4 de 8 el Concurs Timbals Agogó, un concurs que arriba a la seva 3a edició i on cada grup farà una actuació estàtica de 3 minuts. Un concurs que és una de les novetats d’aquesta edició i que com comenta, Jordi Planet, l'han volgut recuperar. Més tard, es farà un sopar a la Plaça Colomer i a 2/4 d’11 tindran lloc “Músiques d’Àfrica” amb Ngomez Nokass. Acte seguit es farà el lliurament dels Premis del Timbals Agogó i a ¾ de 12 es farà una Batukada i Percussió amb els Perkutes de Canet fins que a mitjanit tindrà lloc el concert final del festival amb Ovella Xao.

 

 

 

temes: cultura
Programació d'avui