dimecres 02 de novembre del 2016

Canet pateix diversos actes vandàlics durant la celebració de Halloween

Canet pateix diversos actes vandàlics durant la celebració de Halloween

Foto: A Vil·la Flora, on s'hi feia el Passatge del Terror, es van produir diversos actes vandàlics

La nit de dissabte a diumenge, coincidint amb la majoria de celebracions relacionades amb Halloween a Canet de Mar, es van produir diferents incidents i actes vandàlics en diversos punts del poble. De fet, des de l'Associació k80net, responsables d'organitzar el «Passatge del terror» lamentaven els desperfectes que es van produir als lavabos públics de Vil·la flora i en algun dels vehicles dels organitzadors. Els actes vandàlics es van repetir al llarg de la nit en diverses zones de Canet.

Tal com ha explicat a Ràdio Canet,  el cap accidental de la Policia Local, David Díaz, hi va haver moltes queixes veïnals pel soroll d'alguns dels assistents al "Passatge del terror". També han rebut queixes per vidres trencats al Parc del Turó del Drac, que suposadament un grup de joves va trencar després de fer el conegut «Botellot». D'altra banda, a les proximitats del Santuari de la Misericòrdia i la ronda Doctor Anglès es van trencar els vidres d'una desena de vehicles. Sospiten que aquests actes vandàlics els van fer un grup de joves, però no tenen a ningú identificat.

Des de la Policia Local preveient que la nit de Halloween, sobretot el dissabte, podia resultar més complicada que la d'altres caps de setmana van establir diferents punts estàtics de control a les immediacions de l'envelat de Vil·la Flora on dissabte s'hi feia el Passatge del Terror. D'altra banda, Díaz reconeix que comptaven amb el suport d'agents de Protecció Civil, però finalment no es van presentar. Un fet, però, que no és la primera vegada que succeeix. Per tot plegat des de la Policia Local estan en gestions per reunir-se amb Protecció Civil i analitzar la situació.

Programació d'avui