divendres 23 de juny del 2017

Canet es prepara per viure la 13a edició de la Nit Màgica, un dels actes principals de Festa Major

Canet es prepara per viure la 13a edició de la Nit Màgica, un dels actes principals de Festa Major

Foto: Cartell de la Nit Màgica 2017

Després de la revetlla de Sant Joan, arriba la Nit Màgica a Canet de Mar. Tindrà lloc demà dissabte i omplirà la vila de foc, fantasia, dansa i un munt d’espectacles al carrer amb la participació dels Diables, Els Montoya i Gent Diversa Els Quatre Gats.

 Els organitzadors ja porten mesos preparant aquesta 13a Nit Màgica i reconeixen que cada cop és més complicat ja que cal buscar elements innovadors, com també, cada cop cal regular més les despeses i complir la normativa pel que fa seguretat.

Les activitats començaran al migdia i és que a les 12 del migdia ja es farà la plantada del Bestiari a la Plaça de Llenya. Una de les novetats, com ha explicat un dels organitzadors de la Nit Màgica, Pep Benítez, és que han preparat un Castell Inflable. Serà a 2/4 de 6 a l’espai de la Biblioteca. A les 6 tindrà lloc la presentació dels actes a càrrec de Gent Diversa Els Quatre Gats al mateix espai de la Biblioteca. I a partir d’aquí es van succeint els espectacles. A 2/4 de 7 Wang Lu farà el seu show Globusflèxia i les 7 hi haurà Fantasia Màgica amb Kroketa i Piruleta, un espectacle d’animació amb trucs de màgia per a totes les edats.

No hi podia faltar la dansa i és que a les 8 del vespre, davant l’ajuntament, hi haurà demostracions de l’Escola de Dansa Natàlia Prior i Danses Urbanes amb Fanàtix Urban Dance. Benítez ha volgut destacar que aquest és un dels espectacles que més gent aplega durant aquesta nit. A les 9 de la nit serpa el moment dedicat a la música amb Devi’s Soul Band, una banda formada per l’ocasió amb músics veterans de l’escena musical.

El foc pren el protagonisme a partir de 2/4 de 10 amb la remuntada del Bestiari amb els Diables de Canet, la il·luminació de la riera amb espelmes a càrrec dels Montoya, la baixada del Bestiari de foc amb els Diables de Canet i els Tabalers, l’encesa de l’Ateneu i la degustació de Sang de Drac. A les 11 de la nit la companyia Menredo representarà “7 d’amor. Agència Matrimonial” on un grup de dones busquen parella en un speed dating molt esbojarrat amb un únic objectiu: sortir acompanyades aquesta Nit Màgica. Es farà a l’espai de l’Ajuntament. A mitjanit, el grup Aliskim porta a Canet l’espectacle “Enigma”, un show ple de trucs de màgia. I per acabar a la 1 de la matinada, la companyia Circolate representarà l’espectacle “Malabaret” amb un personatge molt particular al que res li surt com ell voldria.

 

Programació d'avui