dimecres 28 de juny del 2017

Canet de Mar se suma al Dia de l'Alliberament LGBTI

Canet de Mar se suma al Dia de l'Alliberament LGBTI

Foto: La Bandera de l'Arc de Sant Martí oneja a l'Ajuntament de Canet de Mar

L’Ajuntament de Canet de Mar se suma al Dia de l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals tot fen onejar la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol d’aquest col·lectiu, al balcó de l’ajuntament. També s’ha penjat un manifest al web municipal i de cara el mes de juliol es farà una hora especial del conte.

 Canet de Mar va aprovar al darrer ple una moció a favor dels drets de lesbianes, gays i transsexuals i intersexuals . L’objectiu segons detalla el text de la moció és lluitar contra tota discriminació social en motiu d’orientació sexual o identitat de gènere. Fruit d’aquesta sensibilitat del govern municipal per primer cop Canet de Mar commemora el dia de l’orgull gay i ho fa fent onejar la bandera de l’Arc de Sant Martí al balcó del consistori com a primera acció amb l’objectiu de sensibilitzar la societat.

Serra reconeix que s’ha avançat molt en aquests temes i en que aquests col·lectius siguin reconeguts i gaudeixin de respecte, però encara queda molta feina per fer. En aquest sentit, afirma que cal fer accions entre els més petits perquè l’educació és bàsica i per axipo tindrà lloc el 20 de juliol una activitat per a la coeducació i atenció a la diversitat en format de conte a la fresca. La cita serà el 20 de juliol a les 7 de la tarda des de la plaça de la Biblioteca amb el grup Cua de Sirena.

 

 

 

temes: societat
Programació d'avui