dilluns 10 de juliol del 2017

Canet de Mar ja té nous representants del Pubillatge

Canet de Mar ja té nous representants del Pubillatge

Foto: Representants del Pubillatge 2017 // Facebook Ajuntament Canet de Mar

Araceli Esmeralda Reguera Gonzalez és la nova Pubilla de Canet de Mar juntament amb Ethan Torres Ros que ha sortit proclamat nou Hereu de Canet de Mar. Pel que fa els més petits,  Loida Sanchez i Sánchez és la Pubilleta  i en Nil Planet Buisan, l’Hereuet. Van ser proclamats aquest dissabte en una festa que va servir de comiat pels representants del pubillatge fins ara i per donar la benvinguda als nous representants.

La regidora de Participació, Raquel Serra, es mostra contenta de com va anar l’acte de proclamació i és que molta gent es va apropar a la Plaça Universitat per veure-ho. Una proclamació que va servir també per posar en valor aquesta tradició.

Serra considera que de cara propers anys cal explicar més i millor què significa ser membre del pubillatge. En molts pobles, diu ,s’està recuperant aquesta tradició i afirma que no la podem deixar de perdre a la nostra vila. Enguany ha costat trobar candidats i creu que el problema estar en saber explicar millor què és i què suposa aquesta tradició, no tant en canviar-la o reformular-la.

Recordem que hi va haver només un candidat per hereu i per pubilleta, dos per pubilla i tres per hereuet. De fet, les proves es van endarrerir uns dies per manca de candidats.

 

 

 

Programació d'avui