dilluns 26 de juny del 2017

Balanç positiu dels primers actes de Festa Major, sobretot, pel que fa participació

Balanç positiu dels primers actes de Festa Major, sobretot, pel que fa participació

Foto: Primera nit de la Festa Jove // Facebook Ajuntament de Caent de Mar

Balanç positiu d’aquest primer cap de setmana de Festa Major i és que tant la Nit Màgica com la Festa Jove o altres actes de diumenge, de ciare més tradicional,  han agrupat molta gent. Segons l'àrea de Festes, la participació ha estat molt bona en totes les celebracions. La part negativa, però la trobem en l’incivisme i l’estat en què va quedar la platja després de Barraques.

La regidora de Festes, Assumpta Revoltós, en declaracions al programa El Primer Cafè,  coproduït per Ràdio Canet, ha fet una valoració molt positiva dels actes d’aquest cap de setmana i és que, per sort, ha fet bon temps, exceptuant ahir que van caure quatre gotes, però que no van afectar ni a la Trobada Gegantera, que va comptar amb 10 colles, ni l’actuació castellera, on hi va ser present la Colla dels Maduixots del Maresme. La regidora ha destacat que en tots els actes hi hagut molta gent.

 Revoltós reconeix que malgrat coincidir la Festa Jove amb la revetlla de Sant Joan, el resultat és positiu ja que fa que els joves no hagin de sortir fora de Canet per celebrar la revetlla de Sant Joan, però també serveix de pol de tracció per gent de fora.

La nota negativa, tal com ha reconegut Revoltós, la trobem amb l’incivisme i és que el Passeig Marítim i la platja de Canet, després de la revetlla de Sant Joan i després de Barraques, ha quedat plena de bosses de plàstic, ampolles buides i brutícia pel voltant. La regidora afirma que cal buscar la manera de combatre aquest incivisme i que és responsabilitat de tots i de totes.  Malgrat les crítiques pel que fa el nombre d’efectius de neteja, la regidora ha assenyalat que el dispositiu estava ben dimensionat amb un total de 7 o 8 operaris que, a partir, de les 6 del matí van començar les tasques de neteja. A nivell de seguretat destaca com a positiu que no es produïssin incidents ni actes vandàlics durant cap d’aquestes nits.

 

Programació d'avui