dilluns 08 de maig del 2017

Balanç positiu de la 14a Diada de la Maduixa

Balanç positiu de la 14a Diada de la Maduixa

Foto: canetdemar.cat

Valoració molt positiva de la 14a Diada de la Maduixa que va omplir la riera Sant Domènec de parades de maduixes de productors locals i de comerciants de la vila ja que també coincidia amb el Dia de la Mare. La festa es va complementar amb el 5è Concurs de Postres elaborats amb la maduixa de la Vallalta com a protagonista.

El tret de sortida va ser a partir de les 10 del matí amb totes les parades instal·lades a la riera. No hi van faltar espectacles infantils per ambientar la Fira i el Concurs de Pastissos i Postres. La presidenta de l'Associació de Comerciants Canet Centre, Serena Cantieri, ha valorat en positiu com va transcórrer tota la jornada. Cantieri ha destacat la bona qualitat de la maduixa del Maresme i és que sovint busquem productes fora de casa, sense ser conscients de la qualitat que tenim al nostre voltant, i un dels clars exemples el trobem amb la Maduixa de la Vallalta.

Pel que fa el Concurs de Postres, on la maduixa n'era la protagonista absoluta, la participació en aquesta edició ha estat un pèl inferior, però la qualitat ha estat molt alta, ha afirmat Cantieri. Entre categoria infantil i adulta hi ha hagut un total de 10 participants. En infantil, el primer premi ha estat per Martina Mate que va elaboarar un crumble amb maduixes i el primer premi, en categoria adulta, ha coincidit amb el premi de presentació i se l'ha endut Laura Fubet pel seu pastís de crema de maduixa.

 

temes: societat
Programació d'avui