dimecres 24 de maig del 2017

Balanç positiu de l'última edició de la ruta "Destapa" amb la maduixa com a protagonista

Balanç positiu de l'última edició de la ruta "Destapa" amb la maduixa com a protagonista

Foto: Sorteig dels guanyadors del Detapa- edició primavera

La “Fizz Burger” del restaurant Massamare Sandvitxeria ha estat la tapa preferida pels canetencs que han participat a la ruta del Destapa durant aquest mes de maig. Des de la regidoria de Promoció Econòmica se’n fa una valoració positiva ja que asseguren que és una manera d’estimular el sector de la restauració i d’impulsar el turisme gastronòmic a la nostra vila.

 Un total de 85 persones han completat la ruta, o almenys, han completat la butlleta de participació als diversos premis. Això implica un lleuger augment respecte la primera edició del Destapa que es va fer al mes de novembre. En aquesta ocasió també hi hagut un increment d’establiments participants, un total de 18 que oferien una tapa més un quinto per 2 euros i mig. Una campanya, recordem, patrocinada per la marca de cerveses Moritz. La regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, creu que la iniciativa s’està consolidant i agraeix la participació de tots els restaurants que s’hi ha volgut sumar i és que afirma que és també una manera de revitalitzar el teixit comercial de la vila.  

Tenas ja ha avançat que la propera tardor, segurament al novembre, tornaran a repetir l’experiència i és que considera que la iniciativa s’ha de dur a terme durant la temporada baixa. També creu que la campanya ajuda a donar a conèixer Canet pel que fa al turisme gastronòmic i també funciona com a atractiu per visitants de pobles del voltant o de l’àrea metropolitana de Barcelona.

En aquesta edició, a banda d’haver-hi més restauradors, la premissa era elaborar tapes amb la maduixa com a ingredient principal. De fet, amb 21 vots, la tapa preferida ha estat la que ha elaborat Massamare, concretament, una minihamburguesa de vedella, ceba caramel·litzada, bacó, formatge de cabra i ketxup de maduixa amb petazetas. Carles Solà, responsable del restaurant, ha destacat que el concurs estava molt renyit i en fa un balanç positiu insistint en què el resultat és el de menys. Pel que fa els premis, el guanyador d’un àpat a la Fàbrica Moritz ha estat Jordi Arcas, l’àpat de 40 euros a gastar en un restaurant de Canet ha recaigut en Rosabel Madrid i finalment Gemma Lasso s’ha endut un lot de productes Moritz.

 

temes: societat
Programació d'avui