dimarts 31 de gener del 2017

Balanç positiu de l'assemblea de l'Associació Cultural Plataforma Odèon

Balanç positiu de l'assemblea de l'Associació Cultural Plataforma Odèon

Foto: El Punt Avui

Balanç positiu de l'assemblea de socis que ha convocat l'Associació Cultural Plataforma Odèon. Es va escollir una nova junta que ara estarà encapçalada per Miquel Àngel Lorencio. Però també es va parlar de la situació actual de l'Odeon i de la programació d'activitats per aquest 2017.

Lorencio explica que les obres s'iniciaran en una primera fase durant el proper mes de maig i tindran un termini que acabarà el mes de novembre en què ja es podrà veure la volumetria de l’edifici. El projecte serà complert en dos anys. Per aquest motiu assegura que sembla que ara estem davant d'un «moment dolç» i és que l'Odèon pot ser una realitat en breu.

Lorencio també ha destacat que a partir d’ara les activitats que facin des de l'ACPO tindran un caire més d’associació i es centraran en activitats diferents ja que com comenta, es comença a veure la llum.

Cal destacar també la incorporació de gent jove a la nova junta amb idees fresques i amb ganes de tirar endavant el projecte. Lorencio enceta una nova etapa com a president, una etapa important per a l'entitat. Al principi no s'hi veia exercint aquest càrrec però els companys el van acabar de convèncer. Una seixantena de socis van participar a l'assemblea.

 

Programació d'avui