divendres 09 de juny del 2017

Arriba la Festa dels barri dels Socarrats amb puntaires, concurs de truites, música i dansa

Arriba la Festa dels barri dels Socarrats amb puntaires, concurs de truites, música i dansa

Foto: Programa de la Festa dels Socarrats

 

 El barri dels Socarrats celebra aquest dissabte la seva tradicional festa amb tot un seguit d’activitats, com ara, la 18a Mostra de Puntaires que ompliran el carrer Ample d’artesania, actuacions de ballar i un concurs de truites de patates. El sopar del barri el ball posaran el punt final d’una de les poques festes de carrer que encara es conserven a la nostra vila.

 Enguany ja fa 38 anys que aquesta festa se celebra i de fet és l’únic barri que manté aquesta tradició en què avui divendres el veïnat engalana la zona i el dissabte és quan té lloc pròpiament la festa. Com ha assenyalat un dels seus organitzadors, Manel Gutiérrez, la festa és principalment per la gent del barri, però no la tanquen a ningú.  A partir d’aquesta tarda ja començaran a engalanar el carrer i serà demà dissabte a partir de les 10 del matí quan començarà la celebració amb una xocolatada popular amb melindros. A la mateixa hora i fins a la una hi haurà la mostra de puntaires, que enguany arriba a la seva 18a edició i que reunirà entre 100 i 150 artesanes. 

Durant tot el matí hi haurà actuacions i tallers de dansa de knockout, de l’Escola de Dansa Natàlia Prior i de Fanàtix del Ball. Al migdia faran la tercera edició del Vermut Musicat amb Rick’s Family en acústic. Enguany repeteixen la proposta del concurs de Truites i és que ho van iniciar l’any passat i va tenir molt bona resposta. 

A partir del 2/4 de 10 tindrà lloc el sopar de barri. La previsió és que al sopar hi assisteixin un centenar de persones. Els tiquets per assistir al sopar es poden obtenir a la Ferreteria Fita fins el mateix dissabte a les 12 del migdia. El menú és el de sempre: meló amb pernil, pollastre amb gambes, gelat i coca de Can Campassol, beguda i cafè inclosos Té un preu de 15 euros el menú adult i 7 euros, el menú infantil.

 

 

temes: societat, cultura
Programació d'avui