dijous 12 de gener del 2017

Arriba la 43a edició del Concurs de Teatre Premi Pedracastell

Arriba la 43a edició del Concurs de Teatre Premi Pedracastell

Foto: Cartell de la programació del Concurs de Teatre Premi Pedracastell // elcentru.cat

Torna el concurs de Teatre Premi Pedracastell de Canet de Mar. Un concurs que enguany ens porta 10 obres de teatre, que van des dels clàssics com "La Casa de Nines" d'Henrik Ibsen a càrrec del grup de Teatre del Foment Martinenc o obres contemporànies com «Lampedusa» d'Anders Lustgarten a càrrec del Grup Punt i Seguit Teatre. Hi trobarem també drames com «La Tempesta» de William Shakespeare que porta a escena el Grup de Teatre Nyoca, però també comèdia com «Un esperit burleta» a càrrec del grup Attrezzo de Vilafranca.

Dos dels responsables del Concurs de Teatre Premi Pedracastell, Albert Coll i Alfred Oms, en declaracions al programa Tu i Jo de Ràdio Canet han comentat que el concurs funciona com cada any i sense novetats. Destaquen que aquest any de nou, el públic podrà adquirir un abonament per veure les 10 obres que es representaran per 50 euros, el que equival a un estalvi de 10 euros si es volen veure totes les obres.

Es van presentar un total 30 obres de teatre, una mica més que l’any passat i un cop rebudes les obres les van visionar i comentar per tal de triar-les. Com han comentat Coll i Oms, en aquesta edició, la quaranta-tresena, hi trobarem des de clàssics a obres modernes, passant pel drama i per la comèdia, per tal d'arribar al màxim públic possible.

El concurs durarà fins el 9 d’abril i els premis es lliuraran a finals del mateix mes. Hi haurà tres premis per cada categoria: al millor actor principal, la millor actriu principal, la millor direcció, la millor companyia i el premi de votació popular. El tret de sortida del concurs és aquest diumenge amb l'obra «ISOP». Totes les obres es representen al Centre Parroquial els diumenges a un quart de set de la tarda. El preu és de 7 euros, per cada representació.

temes: cultura
Programació d'avui