dimarts 30 de agost del 2016

Aquest dimarts 30 d'agost comença la Novena 2016

Aquest dimarts 30 d'agost comença la Novena 2016

Portada del programa oficial de la novena 2016

Com és tradicional aquest dimarts 30 d'agost comença la novena 2016, dedicada a la Mare de Dèui de la Misericòrdia.

Com és habitual Ràdio Canet, a través del 107,6 FM, us oferirà, en directe a les 19.25 hores, cada dia i fins el dijous 8 de setembre, inclós, la novena del vespre, que presenta la particularitat que té diferents concelebrants convidats, que són els que realitzen un sermó especial, que enguany s'enquadren dins de l'any de la celebració de la Misericòrdia, que està celebrant l'esglèsia catolica.

Per la transmisió de l'emissora, comptem amb la col.laboració, en els comentaris especialitzats de la Sra Anna Garcia, membre del Consell Parroquial. La transmisió es pot realitzar gràcies als serveis tècnics de Ràdio Canet.

Enguany els Moséns convidats, són bàsicament de la zona del Maresme i del Bisbat de Girona, Mossén Josep Puig, Mossén Joan Planellas i Mossén Joan baburés, que junt al rector de Canet, Mossén Salvador Juanola, realitzaran dues jornades cadascun d'ells, els dos dies restants seran celberats pel bisbe emrit de Girona Monsenyor Carles Soles (dijous 1 de setembre) i tancarà, també com és habitual, la diada de la Misericòrdia el bisbe de Girona Monsenyor Francesc Pardo.

La novena d'enguany serà la darrera, com a rector de Canet, de Mossèn Salvador Juanola, poque setmanes bans de que s'incorpori a la seva nova destinació a la parròquia de la veïna població de Tordera. 

Programació d'avui