dimarts 15 de novembre del 2016

Aquest dijous es triarà la millor tapa elaborada pels restaurants per la campanya "DesTAPA Canet"

Aquest dijous es triarà la millor tapa elaborada pels restaurants per la campanya "DesTAPA Canet"

Balanç positiu del «DesTAPA Canet» una iniciativa que ha servit per promoure la restauració de la vila creant una ruta de tapes entre una dotzena d'establiments que s'hi han volgut sumar. Des de la regidoria de Promoció Econòmica veient la bona resposta que ha tingut afirmen que la intenció és repetir-ho.

Tal com ha assenyalat, als serveis informatius de Ràdio Canet, la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, les primeres impressions recollides per part dels restauradors són positives. De tota manera, tenen previst fer una enquesta entre els locals participants per tal de detectar què ha funcionat i què es pot millorar. D'altra banda, també apunta que entre la ciutadania la resposta ha estat bona i molta gent hi ha participat, fins i tot, persones de fora de Canet i és que han fet una campanya publicitària penjant cartells a la carretera i anunciant l'esdeveniment a la premsa comarcal.

La regidora recorda que la idea és promoure la restauració a la vila i promocionar diferents locals i això s'aconsegueix amb la creació de la ruta "DesTAPA" que ha obligat al consumidor a apropar-se a diferents locals distribuïts per tot el poble. En aquest sentit destaca que patien que la ruta no funcionés en aquells restaurants més allunyats del centre, però no ha estat així.

D'entre les tapes hi hagut varietat per tots els gustos, com ara, mandonguilles de vedella amb sèpia i ametlla, una hamburguesa amb enciamets, tomàquet, salsa brava i patates xips o un pinxo de ventresca de tonyina, pebrots de piquillo i maionesa wasabi. Des de la regidoria preveuen fer un acte públic per tal de fer l'elecció de la millor tapa d'aquesta primera edició del «DesTAPA». Serà aquest dijous a la sala de plens, però encara per confirmar l'hora de l'acte. Recordem que els participants al concurs opten a guanyar un àpat a la Fàbrica Moritz per a dues persones.

Programació d'avui