dimecres 17 de febrer del 2016

A partir de la propera setmana nou apartat al Concurs de Ràdio Canet i un recordatori.

A partir de la propera setmana nou apartat al Concurs de Ràdio Canet i un recordatori.

foto capturada de la web www.ccma.cat

A partir del proper dilluns el concurs dels migdies dels dies feiners de Ràdio Canet incorpora l'a'aparta de les endevinalles, una col.laboració especial dels alumnes de tercer de primària del Col.legi Yglesias. Un recordatori important, col.laboració especial amb el Teatre Principal d'Arenys de Mar, amb el programa Tu i Jo i El Concurs. Així aquesta setmana trucant al 93 7956594 durant el programa Tu i Jo de 18 a 20 o el concurs de 12.45 a 13.25 podeu aconsseguir una entrada doble per l'espectacle d'acordions diatònics "SIMFOTRÒNICA" per aquest proper diumenge 21 de febrer. Pel dissabte 27 a dos quarts de nou del vespre una entrada doble gratuïta per la representació teatral "Una LLibertat deliciosa" de la Companyia Ruda Teatre.

A partir del proper dilluns, a part de les preguntes habituals, inclourem l'APArTAT DE LES ENDEVINALLES, d'acord amb el que exposem sota aquesta línia. recordem que actualment participant al Concurs en directe de dilluns a divendres els dies feiners de 12.45 a 13.25 hores, podeu participar-hi trucant al 93 795 65 94, opteu cada setmana al sorteig: sis entrades individuals pels Cinemes Arenys, 4 entrades dobles pel Parc d'Aventura Jalpi Aventura d'Arenys de Munt, un val de 15 euros, de consum directe, a un d'aquest establiments comercials de Canet de Mar, un de diferent cada setmana: Menjar per endur Hibiscus, Pastisseria Alsina, Restaurant el Parador i Pastisseria Torrent. A m´ñes emnsualment participeu en le sorteig d'una litografia origina i signada expressament pels oients de Ràdio canet, de l'artista local josé Antonio Maynat i un dinar per a dues persones un dimecres o un dijous, en horari i calendari lectiu al Restaurant Escola El Rebost del Bisbe gentilesa de l'Institut Bisbe Sivilla de Calella.

Ara incoporem el que segueix per l'apartat de les endevinalles:

EL CONCURS DE RÀDIO CANET TEMPORADA 2015-16 APARTAT DE LES ENDEVINALLES. COL.LABORACIÓ : ALUMNES TERCER DE PRIMÀRIA DEL COL.LEGI YGLESIAS. COL.LABORADORS PREMIS: 1) PARC D'AVENTURA JALPI AVENTURA D'ARENYS DE MUNT. 2) My Sweet Dreams Cupcakes PREMIS Atenció tots els premis son personals i intransferibles. Tenen una validesa màxima de 45 dies, des del divendres en el qual s'ha efectuat el sorteig. TRES PRIMERES SETMANES DE MES: DOS PREMIS: 1 ENTRADA DOBLE PARC D'AVENTURA JALPI AVENTURA 1 PETIT PAQUET DE PRODUCTES DE MY SWEET DREAMS CUPCAKES. ÚLTIMA SETMANA DE MES: DOS PREMIS: UNA ENTRADA DOBLE PARC AVENTURA JALPI AVENTURA. UNA ENTRADA INDIVIDUALCINEMES ARENYS D'ARENYS DE MAR. CADA MES: UN PREMI MENSUAL A SORTEJAR ENTRE TOTS ELS PARTICPANTS DEL CONCURS DE L'ENDEVINALLA. 1 CURSET INDIVIDUAL (PER A UNA PERSONA) DE PASTISSERIA PER A NENS. GENTILESA DE MY SWEET DREAMS. S'HI POT PARTICIPAR TANT PER TELÈFON EN DIRECTE AL 93 795 65 94. COM A TRAVES EL CORREU ELECTRÒNIC: masvidalnj@canetdemar.cat EN DIES D'ESCOLA I EN HORARI ESCOLAR: LA PREGUNTA EN DIRECTE S'EFECTUARÀ ENTRE LES 12.15 I LES 12.20 hores. El mateix dia la pregunta es penjarà al facebok de Ràdio Canet; les preguntes penjades al facebook, les de cada setmana es podran contestar fins el divendres de la mateixa setmana a les 10 del matí. Es començaran a passar les preguntes el dilluns 22 de febrer; les preguntes es facilitaran dilluns, dimarts, dimecres i dijous de cada setmana. El mes de juny, els dies 20, 21 i 22 no es passaran per colònies de l'escola. El mes de juliol es passaran cada dia de dilluns a divendres, però com que ja no hi ha escola es podrà passar més d'hora entre les 12.45 i les 13.28 horari del concurs. No hi haurà pregunta els festius: dilluns de pasqua 28/3, dimecres 29/6 Sant Pere. Si per algun imponderable, imprevist o qualsevol circumstància, que així ho requerís, no es pogués passar, el següent dia se'n passarien i publicarien dues.

temes: ràdio
Programació d'avui